Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

takie tematy jak ten powinny być od razu usuwane, może byś coś napisał o sobie ?  -.-

Opublikowano

O kurczę, myślisz że po takim opisie jakiś sponsor skusi się do Ciebie napisać? Bo ja uważam, że nie. 

Pisałeś do mnie jeszcze rano, czy nie poszukuję kogoś takiego jak Ty do Ekipy. <_<
Ale wnioskując po tym, jak potrafisz się przedstawić można jedynie stwierdzić, że nie jesteś odpowiedzialny, aby zawierać z Tobą współpracę.

Napisz może coś więcej o projekcie lub o swojej osobie. Czy masz już jakąś ekipę, na czym ten projekt będzie polegał i wgl.

Na tą chwilę masz u mnie wielkiego minusa i chyba nie mg. Cie polecić. 
Tak jak napisał @Multitabs takie tematy odnośnie sponsoringu powinny być usuwane.
Jeśli potrzebujesz wzoru napisania ogłoszenia dot. zebrania ekipy czy też zdobycia sponsora. To spójrz na mój temat. Jest gdzieś w pomocy.

Tam rozpisałem się dokładnie na temat, Ty też powinieneś. Ja bym Ci polecał edytować ten temat i napisać coś więcej niż tylko kontakt i kogo poszukujesz.

Napisz czym się będziesz zajmował w projekcie etc.
Taka skromna opinia z mojej strony, myślę że nie odbierzesz tego jako "hejt" tylko pomocny komentarz.

Tak czy inaczej życzę Ci powodzenia w szukaniu sponsora! Oby Ci się udało! :)

Opublikowano

Na MPC nie znajdziesz zaufanego i dobrego sponsora, który w ciemno wyłoży kasę.

Wszyscy sponsorują projekty pewne i ukończone w dużym stopniu.

Kiedyś jakiś użytkownik napisał "Najlepszymi sponsorami jesteśmy my sami".

W każdym bądź razie powodzenia.

Opublikowano

Haha pierwszy raz spotkałem sie z tak brzydkim jak i zle sformulowanym zdaniem. Jeśli to można wgl nazwac zdaniem. Jest to napisane na odpierdziel i wgl nie na prawa bytu na tym forum.

Opublikowano

Haha pierwszy raz spotkałem sie z tak brzydkim jak i zle sformulowanym zdaniem. Jeśli to można wgl nazwac zdaniem. Jest to napisane na odpierdziel i wgl nie na prawa bytu na tym forum.

Akurat Ty masz gówno do gadania czy ma ono prawo bytu czy też nie, zamieścił wszystkie potrzebne informacje.

To tylko jego sprawa czy mu zależy na napisaniu tematu czy też nie.

Ja zdania nie mam, nie polecam ze względu na estetykę, ale nie znam go więc nie ocenie po umiejętnościach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...